Huidverjonging


Microdermabrasie

Microdermabrasie is een topbehandeling en geeft snelle resultaten. Microdermabrasie is een intensieve en efficiënte huidpeeling. Met kristallen worden cellen laagje per laagje verwijderd en krijgt de huid het signaal om sneller te regenereren, d.w.z. om sneller nieuwe cellen te produceren.

Hierdoor ontstaat er een frisse jonge huid aan het huidoppervlak dat voor een perfect huidbeeld zorgt. Er ontstaat een betere doorbloeding, grove poriën verfijnen, de elasticiteit verbeterd en rimpels vervagen. Zo kunnen huidveroudering als rimpels of zonbeschadiging en huidproblemen, zoals littekens, acne, pigmentvlekken, grove poriën succesvol worden behandeld. Door het weghalen van de bovenste cellagen verhoogt de opnamecapaciteit van de huid .

Microdermabrasie is daarom een optimale voorbereiding van de huid om werkstoffen in het kader van een professionele behandeling in de huid te kunnen brengen.

microdermabrasie

Er wordt aanbevolen een kuurbehandeling van minimaal 6 weken te volgen. Na 1 behandeling ziet en voelt u al een fantastisch resultaat. U mag maximaal 2 x per jaar een kuur volgen. Om de resultaten te behouden volstaat 1 x per 6 tot 8 weken een behandeling.

In principe mag u een microdermabrasie behandeling  het gehele jaar ondergaan, maar wanneer u een echte zonaanbidder bent adviseren wij u deze behandeling alleen te ondergaan tijdens het najaar  van september tot april.

Voor ieder huidtype is er een microdermabrasiebehandeling, zelfs voor de gevoelige huid.

Wat mag je niet behandelen met microdermabrasie:

 • huidontstekingen
 • moedervlekken
 • koortslip
 • eczeem
 • psoriasis
 • vitamine A medicatie ( roacutane, isotretinoine ) of na 9 maanden gestopt te zijn
 • Rosacea
 • huidkanker
 • herpes
 • zonverbranding
 • actieve acne

Een microdermabrasiebehandeling is optimaal geschikt voor:

 • acne en littekens door acne
 • vette huid en verstopte poriën
 • grove poriën
 • anti-aging, huidverjonging, huidverbetering
 • zonbeschadiging, verhoornde huid
 • droge en ruwe huid
 • pigmentvlekken / hyperpigmentatie
 • fijne lijntjes en rimpels
 • een vermoeide, slecht doorbloede huid die regeneratie nodig heeft.
 • vochtarme huid / algehele huidverbetering

Ultrasone

Ultrasone golven hebben door hun mechanische, thermische en chemische werking een verstrakkend effect op het bindweefsel van het gezicht. Door de ultrasone golven ontstaat er een trilling tussen de cellen waardoor de werkzame stoffen veel dieper de huid in kunnen dringen en afvalstoffen via de lymfe beter worden afgevoerd.

De trillingen werken ook als een soort massage waardoor de doorbloeding wordt bevorderd, de lymfedrainage wordt verbeterd en de stofwisseling wordt geactiveerd. Het serum dat wordt gebruikt met ultrasone golven is hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die ook in fillers wordt gebruikt. Door de golven worden de cellen zodanig opgeblazen dat het huidoppervlak gladder wordt en rimpels daardoor minder zichtbaar.

Deze oppervlakkige behandeling zonder naalden of snijden zorgt ervoor dat de werkstoffen in de onderste huidlaag ingebracht worden, hetgeen met crèmes alleen niet te bereiken is.

De ultrasone behandeling wordt na iedere microdermabrasie toegepast met contra-indicaties. Dit vanwege de bijzonder mooie resultaten met name rondom de mond en ogen. De vermindering van de rimpels en het gladde huidoppervlak zijn direct waarneembaar.

Kuurverband

Aanbevolen wordt om deze behandelingen in kuurverband te volgen voor een optimaal resultaat. Essentieel is ook de consequente, begeleidende verzorging thuis.

 • Rimpels, verlies aan spankracht en elasticiteit
 • Onzuivere huid
 • Uitgeputte vermoeide huid, slecht doorbloede huid
 • Atrofische huid
 • Teleangiëctasieën
 • Couperose
 • Littekens
 • Striae
 • Cellulite
 • Zwangerschap
 • Bateriële infecties (steenpuist, negenoog, tbc)
 • Koortsachtige toestanden acute ontstekingsverschijnelen
 • Verse operatielittekens (periode 3 maanden na operatie)
 • Vaatziekten (trombose)
 • Metalen implantaties
 • Lichaamsdelen met heftige verstoringen in de doorbloedingen

Na een microdermabrasie en ultrasoon behandeling wordt de huid behandeld met een speciale ampul een aangepast masker en een speciale crème. Dit om het vocht in de huid op peil te brengen en de huid optimaal te beschermen tegen zonlicht.

Daarna is het van essentieel belang om thuis goede en speciale aangepaste producten te gebruiken, zonder de speciale microdermabrasie producten is een behandeling niet mogelijk. Hierover krijgt u uitleg tijdens het intake gesprek.

Micro Needling

Micro Needling is een behoedzame anti-aging behandeling, die het mogelijk maakt om zeer effectieve werkstoffen zoals hyaluronzuur beter in de huid te brengen.

De huid vormt aan de oppervlakte van nature een beschermingslaag tegen invloeden van buitenaf. Deze laag bemoeilijkt het indringen van anti-aging werkstoffen in de diepte van de huid.

Met behulp van steriele wegwerpnaalden wordt de huid tijdens de Micro Needling aan de oppervlakte geperforeerd om haar voor anti-aging werkstoffen meer doorlaatbaar te maken en geselecteerde werkstoffen precies daar in de huid te brengen waar ze het meeste nut en de allerbeste functie hebben.

Tegelijkertijd wordt door de perforatie van de bovenste huidlaag alle huidfuncties geactiveerd, de doorbloeding verhoogd en de natuurlijke huidgeneratie gestimuleerd.

De behandeling is vrijwel pijnloos omdat alleen de bovenste huidlaag geperforeerd wordt, die voor het grootste deel uit hoornschilfers bestaat.

De huid reageert onmiddellijk op de Micro Needling behandeling met een matige tot intensieve roodkleuring, zoals bij een zonnebrand. Ook is een branderig gevoel en een lichte zwelling een heel normale zelfs gewenste huidreactie, die uiterlijk na 1 à 2 dagen verminderd.

Nadat de roodkleuring verminderd is, kan in afzonderlijk gevallen bij bijzonder intensief bewerkte huiddelen een lichte korst ontstaan. Ook dit is een absoluut gewilde en ingecalculeerde reactie van de huid.

De huid heeft na de behandeling 2 à 3 dagen nodig om te regenereren. Je bereikt optimale behandelingsresultaten wanneer je gedurende deze tijd extra prikkels vermijd zoals:

– Een sterk verblijf in de zon of in het solarium

– Sterk transpireren (bv: sauna bezoek)

– Bezoek aan het zwembad

– Abrasieve of chemische peelings

– Ontharing op de behandelde plaatsen

– Zelfbruiner

Tijdens de behandelingskuur alsmede 2 à 3 weken daarna moet er overdag een zonbescherming (Derma Cellular Ultimate Protecting Balm SPF 50) worden aangebracht.

Optimale resultaten met de Micro Needling behandelingen bereikt u in principe altijd bij het in acht nemen van een complete behandelingskuur van ca.6 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen. Natuurlijk zijn ook afzonderlijke behandelingen, deelbehandelingen of gereduceerde kuuraanbiedingen mogelijk.

Spot reducer

werkt volgens erkende, van de dermatologie afgeleide methodes voor de behandeling van ouderdoms-en pigmentvlekken.

Lymfedrainage manueel

Deze massage bevat speciale technieken, welke het lymfevatenstelsel activeert. Manuele lymfedrainage is een therapeutische massage. De manuele lymfedrainage stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Hierdoor verbeterd de conditie van de huid. Deze massage kan worden toegepast op het gelaat, de hals, decolleté en ook op andere delen van het lichaam. Bij een verbetering van de afvoer zullen gifstoffen sneller afgevoerd worden waardoor een verbetering van de celstofwisseling en daardoor van de celwerking plaats kan vinden.

Lymfe is een kleurloze vloeistof die vrijwel overal in het lichaam te vinden is. Belangrijke functies van het lymfestelsel zijn de afvoer van een teveel aan  vocht en het vervoer van afvalstoffen uit het weefsel.

De belasting van het lymfestelsel is groot in onze westerse maatschappij. Gebrek aan beweging, stress, ongezonde voeding (te veel suiker, te veel vet ) zorgen voor een ophoping van afvalstoffen die een ziekmakende invloed kunnen hebben.

Een lymfestelsel dat overbelast en vervuild is, kan zich onder andere uiten in chronische vermoeidheid of chronische infecties, hoofdpijn of migraine, een hoge bloeddruk, opgezette of pijnlijke benen, huidproblemen en bepaalde aandoeningen van reumatische aard.

Manuele lymfedrainage wordt gebruikt als voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen. Deze ingrepen hebben zichtbaar een beter en sneller resultaat als deze gecombineerd worden met meerdere lymfedrainage behandelingen.

Na een cosmetische ingreep zoals een ooglidcorrectie of liposuctie, is de huid en het daaronder liggend weefsel beschadigd. Als reactie hierop vormt het lichaam oedeem. Dit is vocht dat zich ophoopt omdat het niet goed afgevoerd kan worden door de verstopte lymfevaten. Ook worden er minder afvalstoffen afgevoerd. Het ontsiert niet alleen maar voelt ook vervelend aan.

Dankzij manuele lymfedrainage verdwijnt oedeem. Door deze kan er nog specifieker gewerkt worden aan huidverbetering en anti-aging, en ook het voorbereiden van de huid voor plastische chirurgie. Daarom verwijzen plastische chirurgen en cosmetische artsen hun cliënten door naar een geregistreerde schoonheidsspecialist.

Na een cosmetische ingreep zoals een ooglidcorrectie of liposuctie, is de huid en het daaronder liggend weefsel beschadigd. Als reactie hierop vormt het lichaam oedeem.

Dit is vocht dat zich ophoopt omdat het niet goed afgevoerd kan worden door de verstopte lymfevaten. Ook worden er minder afvalstoffen afgevoerd. Het ontsiert niet alleen maar voelt ook vervelend aan.

Dankzij manuele lymfedrainage verdwijnt oedeem. Door deze kan er nog specifieker gewerkt worden aan huidverbetering en anti-aging, en ook het voorbereiden van de huid voor plastische chirurgie.

Aangezien lymfe een langzaam stromende vloeistof is, zal een behandeling met zekere regelmaat plaats moeten vinden. Afhankelijk van de aard van de klacht(en) kan die variëren van meerdere malen per week tot één maal per maand.

Bij langer bestaande  klachten moet rekening gehouden worden met een behandelingsschema van één à twee maal per week gedurende enkele weken dat afgesloten wordt met een afbouw periode.

Een behandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Het komt regelmatig voor dat de cliënt -bijna- in slaap valt tijdens de behandeling, dit ten gevolge van het rustgevende en ontspannende effect van een manuele lymfedrainage behandeling.

HSR Lifting

HSR lifting is een luxueuze anti-rimpel verzorging voor de huid die regeneratie nodig heeft. Ze gaat de drie belangrijkste oorzaken van rimpelvorming tegen: verlies aan substantie en elasticiteit, vertraging van de stofwisselingsactiviteit in het weefsel, matrixverharding van de dermis. Vijf zeer werkzame werkstoffen in perfecte combinatie werken uitgebreid tegen de meest verschillende rimpels en het verlies aan spankracht van de huid. De innovatieve Präzisionsverzorging met onmiddellijk verstrakkend effect zorgt voor een optisch gladdere, elastischere en jeugdigere teint.

Reversive

Dit is een innovatieve anti-aging serie met Re-Youth complex die de individuele schoonheid van uw huid bewaart en kleine tekortkomingen optisch laat verdwijnen. Dit RE-YOUTH COMPLEX met onmiddellijk en zichtbaar effect van gladheid op basis van moderne high performance-werkstoffen houdt de cellen langer jong, werkt activerend en zorgt voor meer lichtkracht en uitstraling. Tegelijkertijd wordt de stressresistentie van de cellen verhoogd en roodkleuringen, verkleuringen en oneffenheden worden verminderd. De huid ziet er strakker, gladder, gelijkmatiger uit en straalt jeugdig fris.

SeaCreation

Dit is een revolutionaire luxe-anti-aging-verzorging met waardevolle werkstofextracten uit de diepzee. Het zeer efficiënte Sea-telligent complex optimaliseert de huidfuncties, zorgt voor een effectieve bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering en reduceert aantoonbaar aanwezige ouderdomsverschijnselen. Het resultaat is een weergaloze schoonheid: de rimpeldiepte wordt duidelijk verminderd en de huid wordt zichtbaar verstrakt. De gezichtscontouren worden geremodelleerd en zien er gedefinieerder en steviger uit. De teint ziet er geënergetiseerd en zichtbaar verjongd uit en straalt rozig fris.