Make-up en Permanente Make-up // Epilaties en Permanente epilaties


Permanente make-up

Permanente make-up: hierbij worden eye-liners, lipliners of wenkbrauwen aangebracht. Tijdens sport, wanneer u op vakantie uit de zee of zwembad komt, uit bed stapt, of door weer en wind loopt, uw permanente make- up blijft altijd op zijn plaats. Zelfs wanneer de dagelijkse make-up verwijderd is, houdt u een mooie uitstraling. Door de aangebrachte accenten blijft het gezicht sprekend. Doordat u bijna geen make-up aan hoeft brengen bespaart u zich veel tijd.

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald, die razend snel op en neer beweegt, een speciale vloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uitziet.

Om permanente make-up aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

Dit is enkel mogelijk op afspraak

Make-Up

Feest, avond en dag make-up.

Permanente epilaties

Hoe werkt het?

De gekoelde kop van het laserapparaat wordt geplaatst op het te behandelen gebied. De energie die daarbij vrijkomt wordt door het pigment dat zich onder in de haarfollikel bevindt geabsorbeerd.

De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij waardoor de haarfollikel wordt vernietigd, geen voedingsstoffen meer krijgt en het haar na ca. 2 weken voorgoed verdwenen is.

Door het maar zo kort af geven van warmte en het gebruik van de uiterst gekoelde kop (0,5 tot -4°C) zal de huid in de omgeving van het haartje goed beschermd blijven. Het laserlicht heeft een golflengte van 810nm, welke de ideale golflengte is om door het pigment van het haar opgenomen te worden, zonder dat de bloedvaten en lymfen in het weefsels geraakt worden.

Epilaties

Wenkbrauwen, bovenlip, gelaat, oksels, armen, bikini en benen.